Τα Παράδοξα των καιρών

Ιστότοπος Εναλλακτικής Ενημέρωσης

Το γράμμα που έφθασε 112 χρόνια αργότερα

Ταχυδρομική κάρτα

Μπροστά σε ένα παράξενο γεγονός βρέθηκε η 24χρονη Μικαέλα Γουέμπερ από το Πλίμουθ του Ντέβον όταν έψαξε το γραμματοκιβώτιο του σπιτιού της μαζί με τον σύζυγο της Μπεν και ανακάλυψε μια κάρτα, η οποία είχε σταλεί την Παραμονή Χριστουγέννων του 1907 και αποστολέας ήταν ο Άλμπερτ.

Παραλήπτης της κάρτας ήταν η δεσποινίς Γουίλτσαιρ και ο Άλμπερτ τροπολογούταν στη “Βι” επειδή δεν επρόκειτο να την επισκεφθεί τα Χριστούγεννα λόγω αδιαθεσίας του ίδιου.

Η 24χρονη κοπέλα τόνισε ότι η δεσποινίς Γουίλτσαιρ ονομαζόταν η προηγούμενη ιδιοκτήτρια του σπιτιού της. Μόλις είδε την κάρτα άρχισε να ψάχνει την ιστορία του σπιτιού της και ανακάλυψε ότι η δεσποινίς Γουίλτσαιρ ζούσε στο σπίτι το 1901 προτού πεθάνει στο Σαουθάμπτον το 1990. Η Μικαέλα ζει σ’ αυτό το σπίτι από το 2014 και λέει ότι δεν ξέρει τι να κάνει με αυτήν την ασυνήθιστη αλληλογραφία.

Όπως αναγράφεται στην κάρτα: “Αγαπητή Βι. Μην απογοητευθείς αν δεν έρθω αύριο, Τρίτη, καθώς αισθάνομαι χάλια. Ελπίζω όλοι στο σπίτι να είναι καλά. Άλμπερτ”.

Η κοπέλα αναζητεί την οικογένεια της δεσποινίδας Γουίλτσαιρ για να της δώσει την κάρτα, ενώ τα Βασιλικά Ταχυδρομεία ανέφεραν ότι προφανώς κάποιος έβαλε πρόσφατα την κάρτα στο πρόγραμμα αποστολών καθώς είναι απίθανο να βρισκόταν τόσα χρόνια στο σύστημα και να μην είχε φθάσει στον παραλήπτη του.